Hoofdkussen

Bij het kopen van een hoofdkussen is de keuze voor de vulling en tijk uiterst belangrijk. Daarnaast kunt u kiezen voor een hard of een zacht kussen. Voor de keuze moet goed worden gekeken naar persoonlijke voorkeur. Met behulp van het filter aan de linkerkant van de webpagina kunt u tot een selectie kussens komen die perfect aansluiten bij uw wensen en behoeften. Wij hebben een uitgebreid assortiment kussen met vullingen van: Eendendons, Ganzendons, Holle Vezel, Wol, Katoen, Traagschuim, Veren of Kapok.

145 artikelen 81 - 145 van 145

12Volgende

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Hoofdkussen Walra

Hoofdkussen Walra

€ 24,95

145 artikelen 81 - 145 van 145

12Volgende

Slaapkussen

Dekbedwinkel heeft een zeer uitgebreid assortiment slaapkussens van bekende kwaliteitsmerken. Bij de keuze voor een hoofdkussen is het belangrijk om rekening te houden met het materiaal van de tijk (buitenkant) en de vulling. Met name de vulling is bepalend voor de structuur van het hoofdkussen. Een goed hoofdkussen kan een groot verschil in nachtrust betekenen. Gebruik de filter links om op materiaal of merk te selecteren en klik op bovenstaande producten voor meer informatie en om nu uw donzen dekbed online te kopen.


Traagschuim kussen

Een traagschuim hoofdkussen is een voorgevormd hoofdkussen. Dit zorgt ervoor dat de nek en nekspieren worden ontlast. Tijdens het slapen vormt het kussen zich perfect naar uw ligging van dat moment. Door het traagschuim wordt overdag de vorm van het kussen weer hersteld. Kussens van traagschuim zijn uitermate geschikt voor rug- en zijslapers.


Kapok kussen

Een kapok hoofdkussen is gemaakt van kapok, een natuurlijk materiaal wat afkomstig is van tropische bomen. Kapok staat ook wel bekend als plantendons en voelt zijdezacht aan. Daarnaast is het zeer ademend. Het materiaal vormt zich uitstekend naar uw hoofd en ligging, waardoor het perfect aansluit bij iedere slaaphouding.


Latex kussen

Latex is een enorm populaire materiaalsoort in hoofdkussens, doordat dit materiaal zich helemaal naar de contouren van uw hoofd vormt. Dit is ideaal wanneer u last heeft van klachten in uw nek of rug. Na het gebruik keert het hoofdkussen terug naar de oorspronkelijke vorm.


Ons assortiment bestaat verder onder andere uit: