Warmteklasse Dekbed

dekbed advies

Bij de keuze voor een dekbed is de warmteklasse een belangrijk criteria. Er bestaan grote verschillen in gewenste warmte-isolatie dekbedden en iedereen heeft persoonlijke wensen met betrekking tot warmteklassen. Naast u persoonlijke voorkeur is het ook belangrijk om rekening te houden met de seizoenen en de temperatuur in u slaapkamer. De warmste dekbedden zijn dekbedden in de categorie Warmteklasse 1, daarna komen dekbedden in Warmteklasse 2, vervolgens dekbedden in Warmteklasse 3. Dekbedden in Warmteklasse 4 zijn de koelste dekbedden, perfect voor de warme zomermaanden.

1 - 80 van 165

 

1 - 80 van 165

Dekbed Warmteklasse


Dekbed Warmteklasse 1: Dit zijn de warmste dekbedden met een zeer hoge warmte-isolatie. Deze dekbedden zijn bedoeld om u warm te houden, zelfs tijdens de koudste winternachten. Een dekbed met warmteklasse 1 is ook perfect in koude of slecht geïsoleerde slaapkamers.

Dekbed Warmteklasse 2: Dit zijn dekbedden met een gemiddelde warmte-isolatie. Wanneer u één dekbed wil gebruiken in alle seizoenen is een dekbed met warmteklasse 2 het meest geschikt. Deze dekbedden worden ook wel All Year Dekbedden genoemd.

Dekbed Warmteklasse 3: Dekbedden met warmteklasse 3 zijn ideaal voor de lente en de herfst. Deze dekbedden kunnen ook worden gebruikt wanneer uw slaapkamer goed verwarmd is, of wanneer uw het snel warm krijgt.

Dekbed Warmteklasse 4: Deze dekbedden zijn voor de warmte zomermaanden erg geschikt. Veel mensen vinden het comfortabel om onder een dekbed te slapen, ook gedurende warme zomernachten. Deze dekbedden hebben een lage warmte-isolatie en worden ook wel zomerdekbedden genoemd.