-
Type Dekbed
Materiaal
Vulling
Kleur
Maat
Merk
Warmte Klasse
i
Serie
Keurmerken
Prijs
Levertijd
Korting

Dekbed

Dekbed

Dekbed kopen? Bij Dekbedwinkel bent u bij het juiste adres! Hier vindt u namelijk een zeer groot scala aan dekbedden van verschillende materiaalsoorten, voor verschillende seizoenen, in zeer veel verschillende maten én in alle mogelijke warmteklassen. Al deze dek bedden zijn van zeer hoge kwaliteit en verkrijgbaar van enkel topmerken, waaronder het huismerk van Etrias. Deze hebben een zeer hoge kwaliteit, maar zijn qua prijs voordeliger dan de topmerken.

Dekbed kopen

Om u te helpen tot de juiste keuze voor een dekbed te komen, staan hieronder de meest gekozen materiaalsoorten, maten en type dekbedden opgesomd. Uiteraard gaat ons assortiment dek bedden verder dan deze lijst met verschillende soorten. Hiervoor kunt u de filter aan de linkerkant van het scherm gebruiken om tot uw ideale keuze te komen!

Donzen dekbed

De meest populaire materiaalsoort is dons. Een donzen dekbed staat bekend om haar hoge kwaliteit en heeft uiteraard een natuurlijke vulling. Dons is zeer licht, werkt sterk isolerend en ventilerend en heeft een hoog volume. Binnen de categorie donzen dekbedden kan nog het onderscheid tussen ganzendons en eendendons gemaakt worden. Ganzendons is hierin het beste type dons, doordat deze fijner van structuur is en dus een hogere vulkracht heeft. Dit betekent dat dekbedden van ganzendons lichter zijn met verder dezelfde eigenschappen als eendendons.

4 seizoenen dekbed

Een 4 seizoenen dekbed is, zoals de naam al aangeeft, te gebruiken in alle seizoenen. Het dekbed bestaat namelijk uit twee delen: een dikker deel en een dunner deel. Deze twee delen kunnen aan elkaar bevestigd worden om zo de gewenste dikte te selecteren. Zo kunt u enkel het dunne deel in de zomer gebruiken, enkel het dikke deel in de lente en herfst en kunt u beide delen in de winter aan elkaar bevestigen zodat ook in de winter uw dekbed dik genoeg is!

Zomerdekbed

Een zomerdekbed is ideaal wanneer u in de zomer het te warm heeft onder een dekbed, maar enkel een laken of zelfs niets helemaal niet prettig vindt slapen. Een zomerdekbed is zeer dun en goed ventilerend, waardoor u het niet snel klam of te warm in de zomermaanden zal hebben. Aangezien deze dekbedden van minder vulling zijn voorzien, zijn deze ook goedkoper in aanschafprijs. Bekijk snel ons brede aanbod en bestel uw ideale zomerdekbed!


Verder bestaat ons assortiment ook nog uit: