-
Type Dekbed
Materiaal
Vulling
Kleur
Maat
Merk
Serie
Keurmerken
Prijs
Levertijd
Korting

Zomerdekbed

Een zomerdekbed is een erg dun dekbed wat alleen geschikt is voor in de zomermaanden. Door de dunne structuur van het dekbed is het extra koel wanneer de slaapkamer eigenlijk te warm is. Veel mensen hebben ook graag in de zomermaanden een dekbed om onder te slapen maar vinden een normaal dekbed te warm. Een zomerdekbed is speciaal hiervoor ontwikkeld. U kunt ook kiezen voor een 4 seizoenen dekbed. Deze dekbedden bestaan uit een zomerdekbed waar een winterdeel aan bevestigd kan worden. Op die wijze heeft u slechts 1 dekbed nodig voor het hele jaar. Zomerdekbedden vallen in Warmteklasse 4.

Zomer dekbed

Bedsupply heeft een ruim assortiment zomerdekbedden van alle bekende kwaliteitsmerken. Zomerdekbedden zijn dun en ventileren erg goed. De dekbedden voelen heerlijk koel aan in de warme zomermaanden. De vulling van een dekbed bepaalt veel eigenschappen, het is daarom belangrijk om voor een vulling te kiezen die aan uw wensen en behoeften voldoet. De meest gekozen vullingen zijn een zomerdekbed van katoen en een zomerdekbed van wol. Gebruik de filter links om op materiaal, maat of merk te selecteren en klik op bovenstaande producten voor meer informatie en om nu uw zomerdekbed online te kopen.

Zomerdekbed 240x220

Een zomerdekbed in de maat 240x220 cm is een lits-jumeaux dekbed. Deze dekbedden zijn verkrijgbaar van merken als Castella, Essenza, Cinderella en Texeler. Daarnaast heeft Etrias zomerdekbedden van haar eigen huismerk. Deze dekbedden vallen in een iets lagere prijsklasse, maar zijn van dezelfde kwaliteit als de bekende topmerken.

Zomerdekbed dons

Op zoek naar een donzen zomerdekbed? Dan vindt u hierboven een uitgebreid assortiment. U kunt hierbij een keuze maken tussen eendendons en ganzendons. Ganzendons is van deze twee soorten kwalitatief het best, wat komt doordat de ganzendonzen vlok een iets hogere dichtheid heeft. Donzen zomerdekbedden zijn zeer duurzaam en gaan dus enorm lang mee.