-
Type Dekbed
Materiaal
Vulling
Maat
Merk
Warmte Klasse
i
Keurmerken
Prijs
Levertijd
Korting

Kinderdekbed

Dekbedwinkel heeft een assortiment kinderdekbedden in de maten 100 x 135 cm en 120 x 150 cm. Deze maten zijn gelijk aan de maten dekbedovertrekken voor kinderen. Heeft uw kind een iets groter bed? Dan kan het zijn dat u een eenpersoons dekbed moet kiezen. Deze zijn verkrijgbaar in de maten 140 x 200 en 140 x 220. Alle maten dekbedden zijn verkrijgbaar in 4 seizoenen, all year of zomerdekbed. Op zoek naar nog meer informatie over kinderdekbedden? Neem eens een kijkje op onze adviespagina

Dekbed kinderen

De dekbedden voor kinderen zijn er in diverse maten. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een dekbed van 100 x 135 cm of 120 x 150 cm. Het kan ook zijn dat uw kind een eenpersoons dekbed nodig heeft. Met deze dekbedden geniet uw kind ook van optimaal comfort en een geweldige nachtrust. Uit onderzoek blijkt dat één op drie kinderen slaap tekort komt, een comfortabel dekbed zal de nachtrust voor kinderen verbeteren. In het menu aan de linkerkant kunt u uw wensen selecteren. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor het soort materiaal, vulling of warme klasse.

Kinderdekbedovertrek

Bent u in plaats van een kinderdekbed op zoek naar een kinderdekbedovertrek op zoek? Dat is geen enkel probleem. Op Bedsupply, ook een Etrias webshop, vindt u een zeer ruim assortiment aan kinderdekbedovertrekken!