Cinderella

Een gevestigde naam in beddengoedland is het Nederlandse merk Cinderella. De schitterende hedendaagse ontwerpen worden gemaakt in een eigen ontwerpstudio. Hierdoor beschikt Cinderella ieder seizoen weer over nieuwe ontwerpen. Door tijdens de vervaardiging van de producten gebruik te maken van hoogwaardige stoffen kan Cinderella haar kwaliteit al jarenlang waarborgen. De stoffen krimpen niet en de kleuren blijven vast van kleur, zelfs na veelvuldig gebruik. Met de producten van Cinderella bent u dus verzekert van jarenlang slaapcomfort.
 

Cinderella beddengoed

Bij Dekbedwinkel vindt u een uitgebreid assortiment beddengoed van Cinderella. Hieronder valt zowel een ruime keuze in hoofdkussens als dekbedden. Het merk Cinderella wordt gekenmerkt door zeer hoge kwaliteit, maar dit wel tegen een betaalbare prijs. Zo bent u er zeker van dat u de komende jaren vooruit kunt met een kwalitatief goed kussen of dekbed!


Cinderella dekbed

De dekbedden van Cinderella zijn van hoge kwaliteit en bieden een comfortabele nachtrust. De dekbedden zijn verkrijgbaar in verschillende warmte categorieën en met verschillende vullingen, zodat het assortiment Cinderella dekbedden van Dekbedwinkel voor iedere slaper wat wils biedt. Het merk biedt 4 seizoenen-, all year en zomerdekbedden zodat u het hele jaar door comfortabel kunt liggen.


Cinderella kussens

De kussens van Cinderella hebben een anti-allergie en een AEGIS keurmerk, wat inhoudt dat de kussens veilig gebruikt kunnen worden door mensen met allergieën en dat de hoofdkussens hygiënisch zijn. De kussens van Cinderella hebben namelijk een vochtregulerende werking, zodat transpiratie weg kan en niet op het kussen blijft liggen. Het merk biedt kussens voor alle slapers: het assortiment bevat kussens voor zowel de zij-, rug-, als buikslaper zodat iedereen een prettige nachtrust heeft met de producten van Cinderella.