4 seizoenen dekbed

Een 4 seizoenen dekbed is opgebouwd uit twee losse dekbedden welke aan elkaar te bevestigen zijn met een drukker-, rits- of knoopsysteem. Een 4 seizoenen dekbed is geschikt voor alle seizoenen van het jaar. Een 4 seizoenen dekbed bestaat uit een dikker dekbed en een wat dunner (lichter) dekbed. U kunt er zo bijvoorbeeld voor kiezen om in de zomer enkel het dunne deken te gebruiken, in het voorjaar en het najaar alleen het dikkere deken en in de winter beide delen aan elkaar bevestigd.

1 - 80 van 82

 

1 - 80 van 82

Dekbed 4 seizoenen

Met een 4-seizoenen dekbed haalt u meteen alles-in-één in uw huis: een zomerdekbed, een lente/herfstdekbed en een warm winterdekbed. In de zomer hebben de 4-seizoenen dekbedden een warmteklasse van 4, wanneer de delen aan elkaar bevestigd zijn vormt het vaak een dekbed met Warmteklasse 1. In de herfst en de lente kunt u genieten van warmteklasse 3. Het dekbed is geschikt voor elk seizoen. Niet elk dekbed is geschikt voor de wasmachine of de droger, maar u kunt het dekbed ook regelmatig opkloppen en buiten in de frisse lucht hangen waardoor uw dekbed heerlijk fris zal blijven, 4 seizoenen lang.


4 seizoenen dekbed dons

Een zeer groot deel van het assortiment 4 seizoenen dekbedden bij Dekbedwinkel is van de materiaalsoort dons. Dit is dan ook het meest gevraagde soort 4 seizoenen dekbed. Donzen 4 seizoenen dekbedden worden door topmerken als Ducky Dons, Silvana, Heckett and Lane en Walra. Dons is de meest duurzame materiaalsoort voor dekbedden, welke bekend staat om haar groot isolerend, maar tegelijkertijd ook ventilerend, vermogen.


4 seizoenen dekbed 140x220

De meest gevraagde maat in 4 seizoenen dekbedden is de éénpersoonsmaat 140x220 cm. Deze zijn geschikt voor lange 1 persoons matrassen, maar veel stellen hebben ook de voorkeur om twee aparte dekbedden te nemen. 2 dekbedden naast elkaar op een twee persoons matras zorgt er namelijk voor dat u 's nachts minder last heeft van de bewegingen van uw partner, wat de nachtrust verbeterd. Het assortiment bij Dekbedwinkel bestaat uit topmerken als Ducky Dons, Silvana en Heckett and Lane, waardoor u van kwaliteit verzekerd bent!