-
Type Dekbed
Materiaal
Maat
Merk
Warmte Klasse
i
Keurmerken
Prijs
Levertijd

Onderdekens

Onderdekens maken uw matras nog comfortabeler. Door een onderdeken wordt u matras namelijk nog zachter dan u gewend bent. U legt de deken op het matras waardoor u een soort extra laagje inbouwt wat ook erg fijn is als u last heeft van lichamelijke rug-, spier- of reumatische klachten. Op deze pagina vindt u ons assortiment onderdekens. Wij hebben verschillende wollen maar ook katoenen onderdekens in ons assortiment.

Onder deken

Een onderdeken is erg geschikt om op uw matras te leggen voor extra comfort. Dit geeft uw lichaam extra steun en is erg prettig wanneer u bijvoorbeeld last heeft van rug-, spier- of reumatische klachten. Het assortiment bestaat uit onderdekens van katoen of wol. Zowel een katoenen als wollen onderdeken zorgt voor een droog en warm klimaat gedurende de hele nacht. Vooral een wollen onderdeken heeft eigenschappen die zorgen voor een natuurlijke vochtregulatie. Daarnaast blijven uw spieren warm, wat uitermate goed is voor mensen met reuma of andere spierklachten. U kunt kiezen uit verschillende maten onderdekens van diverse topmerken.

Wollen onderdeken

Een onderdeken van wol is de meest populaire onderdeken. Een onder deken van deze materiaalsoort zorgt ervoor dat het extra warmte geeft door het isolerende materiaal, maar is tegelijkertijd ook vochtregulerend. Hierdoor voelt het lekker warm, maar niet klam aan.