-
Type Product
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Silvana

SilvanaSilvana gelooft dat ieder mens een goede nachtrust nodig heeft om gezond te kunnen leven. Daarom doet Silvana er alles aan om alle slaapproducten nog beter te maken. Met een persoonlijke keuze kan iedereen namelijk lekker slapen en de dag vol energie beginnen. Silvana besteedt veel aandacht aan de verschillende behoeften van consumenten en kan hier goed op inspelen. Bekijk het beddengoed van Silvana op deze pagina.

Silvana dekbed

De dekbedden van Silvana zijn gemaakt van materialen van hoogstaande kwaliteit, zodat deze lang slaapplezier bieden. De dekbedden voelen comfortabel aan en zijn niet zwaar van gewicht, zodat u geen benauwd gevoel krijgt. Daarnaast zijn de dekbedden gemaakt van vochtregulerende materialen, zodat transpiratievocht eenvoudig weg kan. Het ruime assortiment Silvana dekbedden van Dekbedwinkel omvat voor ieder wat wils!

Silvana kussen

De hoofdkussens van Silvana zijn razend populair en het merk is dan ook een grote speler op de markt. De kussens zijn gemaakt in samenwerking met fysiotherapeuten en bieden voldoende ondersteuning, zodat uw nek, schouders en ruggenwervels niet bekneld raken tijdens het slapen. De kussens zijn beschikbaar in verschillende gradaties van zacht tot hard. Iedere slaper kan dus het perfecte Silvana kussen vinden bij Dekbedwinkel!