-
Type Product
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Silvana

alle Silvana producten

Silvana gelooft dat ieder mensen een goede nachtrust nodig heeft om gezond te kunnen leven. Daarom doet Silvana er alles aan om slaapproducten nog beter te maken. Met een persoonlijke keuze kan iedereen lekker slapen en de dag vol energie beginnen. Daarom besteedt Silvana ook veel aandacht aan verschillende behoeften van consumenten, zodat hier goed op kan worden ingespeeld.

Silvana beddengoed

Silvana is misschien wel het meest bekende merk in beddengoed zoals dekbedden en hoofdkussens. Dit komt doordat de hoofdkussens van zeer hoge kwaliteit zeer herkenbaar zijn door haar gekleurde hoofden op de hoofdkussens. Deze kleuren staan voor verschillende type hardheden, waardoor het zeer eenvoudig te begrijpen is wat de eigenschappen van een dekbed of hoofdkussen zijn.

Silvana dekbed

De dekbedden van Silvana zijn gemaakt van materialen van hoogstaande kwaliteit zodat deze erg lang slaapplezier bieden. De dekbedden voelen comfortabel aan en zijn niet zwaar van gewicht, zodat u geen benauwd gevoel krijgt. De dekbedden zijn gemaakt van vochtregulerende materialen zodat transpiratie weg kan. Het ruime assortiment Silvana dekbedden van Dekbedwinkel omvat voor ieder wat wils!

Silvana kussen

De hoofdkussens van Silvana zijn razend populair en het merk is dan ook een grote speler op de markt. De kussens zijn gemaakt in samenwerking met fysiotherapeuten en bieden zodoende voldoende ondersteuning zodat u uw nek, schouders en ruggenwervels niet bekneld tijdens het slapen. De kussens zijn beschikbaar in verschillende gradaties van zacht tot hard zodat iedere slaper kan slagen in het ruime assortiment SIlvana hoofdkussens op Dekbedwinkel!