Texeler

Texeler combineert de kracht van de natuur en een modern productieproces om zo de beste wollen slaapcollectie te creëren. De wollen dekbedden staan garant voor weldadige warmte en veerkracht. Texeler werkt alleen met de allerbeste wol van schapen op de Waddeneilanden: zeer fijne lamswol en zuivere scheerwol. De wol in dekbedden en kussens van Texeler is ontstoft, waardoor mensen met een stofallergie probleemloos kunnen slapen met de producten van het Texelse merk.
 

Texeler beddengoed

Texeler is een zeer bekend merk in beddengoed, zoals dekbedden en onderdekens. De naam Texeler staat ook direct symbool voor de soort wol die gebruikt wordt bij vervaardiging van de dekbedden. De wol in deze dekbedden en onderdekens is namelijk enkel afkomstig van het schapenras 'Texeler'. Dit is wol van een hoge kwaliteit en heeft een enorm isolerend vermogen.


Texeler dekbed

De dekbedden van Texeler bieden een erg hoog slaapcomfort en zijn gevuld met wol van zeer hoge kwaliteit. De wol wordt om innovatieve manier verweven om zo een lichtgewicht, veerkrachtige dekbedvoering te vormen. De naam van het merk is geïnspireerd door het Texels schapenras waarvan de wol wordt gebruikt.


Texeler onderdeken

De onderdekens van Texeler zijn tevens gemaakt met wol van de Texelse schapen. De onderdekens zijn samengesteld om een goede ventilerende en vochtregulerende werking te hebben voor een optimaal slaapcomfort. De dekens zijn verkrijgbaar in veel verschillende maten zodat voor ieder bed de perfecte match kan worden gevonden!