-

Over Etrias

Terug naar Over Etrias

Zakelijk bestellen

Wilt u een zakelijke bestelling plaatsen? Uiteraard kan dat ook gewoon in onze webshop. In het online bestelproces heeft u namelijk de mogelijkheid om uw bedrijfsnaam in te vullen. Indien gewenst kunt u bij de bedrijfsnaam ook uw BTW nummer invullen als u die graag op de factuur terug wilt zien. U krijgt na het plaatsen van uw bestelling uw factuur per e-mail met daarop alle informatie die u nodig heeft voor uw administratie.

Offerte op maat
Indien u grote aantallen wenst te bestellen kunt u contact opnemen met onze klantenservice voor een offerte op maat. Onze klantenservice kan u goed adviseren over de gewenste producten en u informeren over onze voorraad in het magazijn. Indien we de producten voor u vanuit de fabriek moeten bijbestellen kan onze klantenservice u ook een goede indicatie van de levertijd geven.

Zakelijk Betalen
U kunt bij ons betalen middels iDeal, Visa, Mastercard, PayPal of vooruitbetaling via bankoverschrijving. Belgische bedrijven kunnen uiteraard ook middels Bancontact / Mister Cash betalen.

Indien gewenst kunnen Nederlandse bedrijven ook achteraf op factuurbasis betalen. Hiervoor kunt u contact opnemen met onze klantenservice om te bepalen of uw bestelling in aanmerking komt om op factuurbasis uit te leveren.

Internationaal bestellen met 0% BTW
Indien u kiest voor een afleveradres buiten Nederland en in het bezit bent van een BTW nummer kunt u deze invoeren in de laatste stap van het bestelproces. Het BTW tarief wordt dan aangepast naar 0% omdat uw bestelling voldoet aan de vereisten voor een intracommunautaire levering.