-
Type Product
Materiaal
Vulling
Keurmerken
Prijs
Levertijd
Korting

Essenza

Essenza

Het merk Essenza staat bekend om zijn unieke designs in combinatie met hoogwaardige materialen. De ontwerpers van Essenza volgen de laatste mode en trends, en dit resulteert in eigentijdse producten met een bijzondere stijl. Het merk heeft een breed assortiment aan producten van zowel bad- en bedtextiel.

Essenza beddengoed

Essenza is vooral bekend van haar dekbedovertrekken, maar heeft ook een zeer groot assortiment beddengoed, zoals hoofdkussens en dekbedden. Deze zijn van een zeer hoge kwaliteit en gaan jarenlang mee. Dit wordt gefabriceerd van de beste materiaalsoorten, zoals wol en dons, waardoor de dekbedden en hoofdkussens van uitstekende kwaliteit zijn!

Essenza kussens

De kussens van Essenza zijn van hoge kwaliteit en bieden veel slaapcomfort om pijn aan uw nek en schouders te voorkomen. De kussens zijn verkrijgbaar van verschillende materialen met verschillende vullingen zodat voor ieder wat wils te vinden is bij Dekbedwinkel. De verschillende kussens zijn geschikt voor verschillende slapers, zodat voor zowel de rug-, buik- en zijslaper de perfecte match kan worden gevonden.

Essenza dekbed

De dekbedden van Essenza zijn beschikbaar voor verschillende slaaptypes. Zo biedt het merk bijvoorbeeld dekbedden met een vulling van eendendons, wat een sterk isolerend materiaal is met een vochtregulerende werking. Dit materiaal valt fijn rond het lichaam voor een optimaal slaapcomfort. Tevens biedt Essenza dekbedden met synthetische voering, wat perfect is voor mensen met een allergie omdat het eenvoudig gewassen kan worden.