Materiaal dekbed

Bent u op zoek naar het ideale dekbed voor u? Bij Dekbedwinkel kunt u deze zeker vinden! Zo kunt u kiezen uit verschillende materiaalsoorten, zoals dons, wol, katoen en synthetisch. Iedere materiaalsoort heeft haar eigen unieke eigenschappen. Deze kunt u vinden door op de bovenstaande banner te klikken. Naast de keuze tussen dekbedden van verschillende materialen heeft u uiteraard ook nog de keuze tussen verschillende maten en type dekbedden. Ook hierin heeft Dekbedwinkel een ruime keuze voor u.

1 - 80 van 164

 

1 - 80 van 164

Dekbed materialen

Bij Dekbedwinkel bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een nieuw dekbed. Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment dekbedden van alle topmerken. Deze toonaangevende merken verzekeren u van een heerlijk kwaliteits-dekbed. Wij hebben dekbedden in verschillende materialen. Alle materialen hebben specifieke eigenschappen, het is dus zeer belangrijk dat u een dekbed kiest dat aansluit bij uw wensen en behoeften. In de linkerbalk van deze pagina kunt u de eisen instellen die u stelt aan uw dekbed. Hierdoor vind u het dekbed waar u juist naar op zoek bent.


Donzen Dekbed

Een donzen dekbed is gemaakt van diervriendelijk dons van de eend of gans en staat bekend om haar isolatie en ventilatie. Daarnaast zijn dekbedden van dons zeer licht, wat ervoor zorgt dat deze dekbedden licht aanvoelen en goed om het lichaam heen vallen. Een dekbed van dons is van zeer hoge kwaliteit, waardoor deze dekbedden enorm lang mee zullen gaan!


Wollen Dekbed

Een dekbed van wol is gefabriceerd van het allerbeste schapenwol. Hierdoor is het een 100% natuurlijk product en zijn temperatuur- en vochtregulerend. Een schapenwollen dekbed is ook van hoge kwaliteit en daardoor iets hoger van prijs. Een wollen dekbed gaat daardoor echter ook heel lang mee!


Katoenen Dekbed

Een katoenen dekbed is minder zwaar dan wol, maar juist weer zwaarder dan dons. Qua gewicht zit deze categorie hier dus precies tussenin, maar qua prijs is dit niet zo. Een dekbed van katoen is namelijk een stuk goedkoper dan dons of wol. Desalniettemin is een katoenen dekbed wel een 100% natuurproduct!


Synthetisch Dekbed

Een synthetisch dekbed heeft als grootste pluspunt dat het een vrij goedkoop dekbed is. Nadeel daaraan is dat het geen natuurproduct is, waardoor het iets klammer aan kan voelen dan dekbedden die 100% natuurproduct is. Desondanks heeft de ontwikkeling van deze synthetische dekbedden niet stilgestaan en doen ze nog maar weinig onder voor de dekbedden van natuurlijke producten!


Microvezel Dekbed

Een microvezel dekbed is erg sterk en biedt zodoende jarenlang slaapplezier. Het materiaal is licht van gewicht en soepel vallend waardoor u er heerlijk onder ligt. Een microvezel dekbed is eenvoudig schoon te maken en is hierdoor erg hygiënisch. Tevens is het een krimpvrij materiaal, waardoor het niet zal krimpen wanneer u uw dekbed wast. Hierna zal het door de sneldrogende werking van de microvezel ook niet lang duren voordat uw dekbed weer droog is en u er weer erg comfortabel onder kunt slapen.


Verder bestaat ons assortiment ook nog uit: