-
Type Product
Materiaal
Vulling
Serie
Keurmerken
Prijs
Levertijd
Korting

Ducky Dons

Ducky Dons is een van de bekendste spelers op de Nederlandse markt voor dekbedden en kussens. Alle producten worden volledig in Nederland geproduceerd, van het wassen van de veren en het dons tot het vullen van de dekbedden en hoofdkussens. Het gehele productieproces voldoet aan de strengste Europese normen en staat onder controle van de Voedsel en Waren Autoriteit (VWA), hierdoor bent u verzekerd van hoogstaande kwaliteit en dus optimaal slaapcomfort.

Ducky Dons Beddengoed

Het beddengoed van Ducky Dons heeft een DIS-TÜV label, wat inhoudt dat de producten van het merk voldoen aan alle Europese normen. Tevens hebben alle producten van Ducky Dons een Nomite en en Downafresh keurmerk, waardoor de producten van het merk ook prima geschikt zijn voor mensen met allergieën. Tevens houdt dit in dat alle vulling voor de kussens en dekbedden van Ducky Dons zijn verkregen in overeenstemming met de huidige dierenwelzijn wetgeving.

Ducky Dons Kussens

Alle kussens van Ducky Dons voelen heerlijk zacht aan dankzij de vullingen van hoge kwaliteit. Door het nomite label hoeft u zich geen zorgen te maken over huisstofmijt indien u hier allergisch voor bent. Alle producten van Ducky Dons worden in Nederland geproduceerd, van het wassen van de veren en het dons tot het vullen van het hoofdkussen. Hiermee bent u verzekerd van hoogstaande kwaliteit en dus ook optimaal slaapcomfort met een heerlijk kussen van Ducky Dons.

Ducky Dons Dekbed

Onder een dekbed van Ducky Dons gaat u een heerlijke nachtrust tegemoet. De dekbedden van Ducky Dons zijn echte kwaliteitsproducten die geproduceerd zijn in Nederland. Alle producten zijn namelijk volgens de strenge Europese Wetgeving geproduceerd. U kunt Ducky Dons dekbedden kiezen in verschillende warmteklassen en materialen.