Type dekbed

Dekbedwinkel heeft een breed aanbod in verschillende type dekbedden. Zoals er bedden zijn van diverse afmetingen, zo zijn er ook dekbedden van verschillende afmetingen. Binnen de dekbedden voor volwassenen wordt er onderscheid gemaakt tussen extra brede dekbedden, lits-jumeaux dekbedden, 2-persoons dekbedden en 1-persoons dekbedden. Daarnaast heeft Dekbedwinkel een breed assortiment baby dekbedden, ledikant dekbedden, junior dekbedden en kinder dekbedden. Deze dekbedden zijn verkrijgbaar als 4 seizoenen, all year of zomerdekbed. U kunt de filter aan de linkerkant gebruiken om op verschillende wensen te selecteren en zo bij het dekbed te komen dat aan uw wensen voldoet.

1 - 80 van 164

 

1 - 80 van 164

Dekbed soorten

Dekbedwinkel heeft heel veel verschillende soorten maten dekbedden voor u. Om het een beetje overzichtelijk te houden, hebben wij voor u hieronder de meest voorkomende type maten op een rijtje gezet, met daarbij de afmeting van de dekbedden!


4 seizoenen dekbed

Een 4 seizoenen dekbed wordt gekenmerkt door haar 2 delen. Deze bestaat uit een dikker deel en een dunner deel, welke aan elkaar bevestigd kunnen worden. Hierdoor kunt u zelf bepalen hoe dik uw dekbed op het moment van het jaar moet zijn en kunt u het dekbed het hele jaar door gebruiken!


Zomerdekbed

Zomerdekbedden hebben minder vulling dan een normaal dekbed, waardoor deze ideaal is voor in de zomer. Het dekbed is hierdoor lichter en ventileert nog beter dan een regulier dekbed. Hierdoor komt een zomer dekbed perfect van pas wanneer u in de zomer enkel een laken te weinig vindt, maar wanneer een dekbed te warm is.


1 Persoons Dekbed

Een 1 persoons dekbed is ideaal voor de 1-persoons bedden, oftewel met een breedte van 70 tot 100 cm. Daarnaast kunt u natuurlijk ook op een tweepersoonsbed kiezen voor twee lossen 1-persoons dekbedden. De eenpersoons dekbedden hebben een afmeting van 140x200 cm of 140x220 cm.


2 Persoons Dekbed

De tweepersoons dekbedden van Dekbedwinkel.com hebben de afmetingen 200x200 cm of 200x220 cm en zijn geschikt voor bedden van 140 of 150 cm breed. Let op, hier horen dus de grotere lits-jumeaux afmetingen niet bij. Deze staat hieronder uitgelegd.


Verder bestaat ons assortiment uit: