-

Donzen Dekbed 4 Seizoenen Silvana Palau

1 review
329
Kies hier de maat van het dekbed:
Maatadvies
i
!
Op verlanglijstje
Uitverkocht
Mail mij als dit product weer beschikbaar is
!

Bent u een zakelijke klant en/of wilt u grote aantallen bestellen?
Neem dan contact op via offertes@etrias.nl

Gratis verzending
Gratis retourneren
Achteraf betalen
2 jaar garantie

Productbeschrijving

Het Silvana Palau dekbed is een comfortabel, soepel en luxe donzen dekbed met comfortstroken. Het is een ideaal dekbed voor wie houdt van een lekker comfortabel en soepel donzen dekbed. Dit 4-Seizoenen dekbed bestaat uit twee losse delen: een dun zomerdeel en een dikker deel voor in de lente/herfst. De delen kunnen aan elkaar bevestigd worden tot een dik winterdeel, zodat u alle seizoenen kan genieten van optimaal comfort. Het dekbed is voorzien van comfortstroken aan de zijkanten, zodat het dekbed perfect om je lichaam aansluit en koude luchtstromen worden voorkomen. De tijk van dit dekbed is van 100% satijngeweven katoen met het Nomite keurmerk, dat betekent dat het dekbed ook geschikt is voor mensen met een allergie voor huisstofmijt. De vulling van het dekbed is 100% witte Nederlandse eendendons met het Downafresh keurmerk.

Nomite

Nomite® is een keurmerk van de European Down & Feather Association (EDFA). Dit is een samenwerkingsverband van de belangrijkste dons en veren verwerkende bedrijven in Europa. Een donzen dekbed met het Nomite® label is bij uitstek geschikt voor mensen met een allergie voor huisstofmijt. Deze dekbedden hebben een zeer dicht geweven tijk die het binnendringen van huisstofmijt tegen gaat.

Downafresh

Downafresh® Greenline is een keurmerk van de European Down & Feather Association (EDFA). Dit is een samenwerkingsverband van de belangrijkste dons en veren verwerkende bedrijven in Europa. Het label betekent dat het vulmateriaal voldoet aan de hygiënische eisen van EN 12935, bij de productie geen agressieve middelen worden gebruikt, het vulmateriaal na afloop van de gebruiksperiode biologisch afbreekbaar is, de fabrikant zich houdt aan de gedragscode met betrekking tot dierenwelzijn, de herkomst van het vulmateriaal wordt gedocumenteerd en het vulmateriaal niet afkomstig is van 'levende pluk'.

Over Silvana

Silvana gelooft dat ieder mensen een goede nachtrust nodig heeft om gezond te kunnen leven. Daarom doet Silvana er alles aan om slaapproducten nog beter te maken. Met een persoonlijke keuze kan iedereen lekker slapen en de dag vol energie beginnen. Daarom besteedt Silvana ook veel aandacht aan verschillende behoeften van consumenten, zodat hier goed op kan worden ingespeeld.

Specificaties

4-Seizoenen Dekbed
Merk
Silvana
Model
Palau
Warmte Klasse
1 (warmste)
Tijk
100% satijn-katoen
Vulling
100% witte Nederlandse eendendons
Puur natuurlijk dekbed
RDS Certified; 100% verantwoord dons

Reviews

PeterAntonis

16 januari 2017

Zeer goed en licht dekbed

Heerlijk licht maar goed warm om onder te slapen...spijtig dat het geen drukknoppen zijn om de 2 delen aan elkaar te zetten.

Beoordeel dit product

Bedankt voor uw beoordeling
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!