Donzen Zomerdekbed Ducky Dons Maple Leaf

2 reviews
518.95
Kies hier de maat van het dekbed:
Maatadvies
i
!
Op verlanglijstje
Uitverkocht
Mail mij als dit product weer beschikbaar is
!

Bent u een zakelijke klant en/of wilt u grote aantallen bestellen?
Neem dan contact op via offertes@etrias.nl

Onze service

  • Gratis verzending
  • Gratis retourneren
  • Achteraf betalen
  • 2 jaar garantie

Productbeschrijving

Dit donzen dekbed is van het bekende Nederlandse kwaliteitsmerk Ducky Dons. Dit zomerdekbed is geproduceerd van 100% Canadese ganzendons. Dit dekbed is voorzien van het Nomite label wat inhoudt dat het anti-allergisch is en dus weinig/geen huisstofmijt vasthoudt. De tijk van Egyptische katoen is behandeld met SanProCare waardoor het vocht nog effectiever wordt opgenomen en afgevoerd. Hierdoor zal u altijd onder een fris dekbed kunnen liggen, zelfs tijdens de warmste zomernachten.

Maat:140 x 200 cm140 x 220 cm200 x 200 cm240 x 200 cm240 x 220 cm260 x 220 cm
Vulgewicht:300 gram330 gram400 gram500 gram550 gram600 gram

Nomite

Nomite® is een keurmerk van de European Down & Feather Association (EDFA). Dit is een samenwerkingsverband van de belangrijkste dons en veren verwerkende bedrijven in Europa. Een donzen dekbed met het Nomite® label is bij uitstek geschikt voor mensen met een allergie voor huisstofmijt. Deze dekbedden hebben een zeer dicht geweven tijk die het binnendringen van huisstofmijt tegen gaat.

Downafresh

Downafresh® Greenline is een keurmerk van de European Down & Feather Association (EDFA). Dit is een samenwerkingsverband van de belangrijkste dons en veren verwerkende bedrijven in Europa. Het label betekent dat het vulmateriaal voldoet aan de hygiënische eisen van EN 12935, bij de productie geen agressieve middelen worden gebruikt, het vulmateriaal na afloop van de gebruiksperiode biologisch afbreekbaar is, de fabrikant zich houdt aan de gedragscode met betrekking tot dierenwelzijn, de herkomst van het vulmateriaal wordt gedocumenteerd en het vulmateriaal niet afkomstig is van 'levende pluk'.

Over Ducky Dons

Ducky Dons is sinds de jaren '50 een specialist op het gebied van donzen dekbedden. De collectie wordt volledig in Nederland geproduceerd, van het wassen van de veren en het dons tot het vullen van de dekbedden en hoofdkussens. Dit gehele productieproces voldoet aan de strengste Europese normen en staat onder controle van de Voedsel en Waren Autoriteit (VWA). Hierdoor bent u verzekerd van een zeer hoge kwaliteit en dus optimaal slaapcomfort. Door haar innovatieve dekbedden en hoofdkussens van hoge kwaliteit is Ducky Dons een toonaangevend merk in Nederland op het gebied van donzen dekbedden en hoofdkussens.

Specificaties

Soort
Zomerdekbed
Warmte Klasse
4 (minst warm)
Tijk
100% katoen
Vulling
100% Canadese ganzendons
Anti-allergisch (voorzien van Nomite label)
Carre gestikt in losse blokken

Reviews

Jacob

2 juli 2014

Koel slapen

Een dekbed die lekker luchtig is en waaronder je koel kan slapen. Ben erg tevreden met dit fijne dekbed!

Sebastiaan

2 juli 2014

Goede nachtrust

Tijdens de warme zomernachten kan ik vaak niet lekker slapen. Na aankoop van dit dekbed kan ik heerlijk slapen EN heb ik geen last van mijn allergie. Bedankt!

Beoordeel dit product

Bedankt voor uw beoordeling
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!