Aanbiedingen

In de outlet van Dekbedwinkel vindt u uitsluitend sale items. Deze producten zijn nog maar beperkt op voorraad en hierdoor voordelig voor u afgeprijsd. Zo houden wij onze magazijnen fris en profiteert u bovendien van de allerscherpste prijs. Wees er echter snel bij, want op = op. Neem hieronder snel een kijkje in de sale! 

Direct naar de Outlet >

Nieuwsbrief acties

Voor onze vaste klanten en nieuwsbrief abonnees hebben wij regelmatig exclusieve acties. Wanneer u zich opgeeft voor de nieuwsbrief bent u dus altijd als eerste op de hoogte van nieuwe acties en aanbiedingen. Zo bent u er van verzekerd nooit meer een actie te hoeven missen. U kunt zich voor de nieuwsbrief aanmelden door een account aan te maken. Dit kan via onderstaande button.

Account aanmaken >

Grote aantallen

Geïnteresseerd in het bestellen van grote aantallen? Neem dan contact op met onze klantenservice voor een offerte op maat. Onze klantenservice geeft u een goed advies over de gewenste producten en kan u tevens informeren over onze voorraad in het magazijn. Indien we de producten vanuit een leverancier moeten bijbestellen kan onze klantenservice u ook een goede indicatie geven van de levertijd. 

Grote aantallen bestellen >