Wollen Hoofdkussen Texelwool Selene

1 review
65
Op verlanglijstje
Uitverkocht
Mail mij als dit product weer beschikbaar is
!

Bent u een zakelijke klant en/of wilt u grote aantallen bestellen?
Neem dan contact op via offertes@etrias.nl

Onze service

  • Gratis verzending
  • Gratis retourneren
  • Achteraf betalen
  • 2 jaar garantie

Productbeschrijving

Het hoofdkussen Selene van het bekende Nederlandse kwaliteitsmerk Texelwool is gevuld met zachte scheerwollen bolletjes van Texelse schapen, hierdoor kan u in een heerlijke houding slapen. Een goede slaaphouding zorgt voor ontlasting van de spieren en een betere nachtrust. Het kussen is makkelijk plooibaar en op te schudden. Het kussen is voorzien van een doorgestikte, gewatteerde hoes van wolvlies waardoor het kussen extra stevig aanvoelt.

Waddengoud

Dit keurmerk garandeert dat grondstoffen uit de Waddenstreek komen en op duurzame wijze zijn voortgebracht, bewerkt en verwerkt. Op de website www.waddengoud.nl vindt u meer informatie over het keurmerk.

Woolmark

Het Woolmark etiket waarborgt dat uw aankoop is gemaakt van zuivere scheerwol. Daarnaast voldoet de scheerwol aan de strenge kwaliteitseisen van The Woolmark Company. Producten die dit label mogen dragen zijn gegarandeerd de beste scheerwol.

Echt Texels Product

Texel heeft een eigen keurmerk voor authentieke producten van het eiland. Producten die voorzien zijn van dit label zijn voorzien van de unieke eiland-kwaliteit.

Over Texelwool

Bij TexelWool worden de dekens en kussens gevuld met fijne lamswol en zuiver scheerwol van Texel. De natuur wordt hier gecombineerd met een modern productieproces. De wol is op Texel gerijpt door zon, zee en wind, u zult met TexelWool zeker een gezonde nachtrust ervaren. De wol wordt ontstoft zodat ook mensen met een stofallergie deze heerlijke kwaliteit kunnen ervaren. Geniet van de beste wollen slaapcollectie.

Specificaties

EAN
8711945010086
Puntkussen
Merk
Texelwool
Kleur
Wit
Materiaal tijk
Wol
Vulling
Wol
Afmeting
60 x 70 cm
Hardheid
Stevig
Type Slaper
Rugslaper / Allround Slaper
Keurmerk
Woolmark / Echt Texels Product / Waddengoud / Anti allergie

Reviews

BJM+Bekink

6 april 2018

Geen warm hoofd meer

Pluspunten
  • oren worden niet te warm
  • Hoofd ligt er heerlijk op
  • Heel goed: hoofd- neksteun

Ik slaap er heerlijk op. In combinatie met het nieuwe zomerdekbed is het een genot om te ervaren dat ik echt uitgerust wakker wordt. Een aanrader om deze combinatie aan te schaffen. Mooie bijkomstigheid voor mijn man: Omdat ik niet meer te warm word, snurk ik niet meer.

Beoordeel dit product

Bedankt voor uw beoordeling
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!